Povodom 15. godišnjice tvrtke Ana Kraš Design popričali smo s portalom Sjever.hr o svim tim proteklim godinama, ali i sjajnim planovima za budućnost.

Ispričali smo im o mini reviji povodom godišnjice, a Ana se prisjetila i svojih početaka te svega s čime se do sada susretala u svojoj dugogodišnjoj karijeri, nadolazećim jesenskim trendovima, izazovima u doba pandemije i još mnogo toga.

– Malom proslavom i modnom revijom proslavili smo našu 15. godišnjicu i bilo je stvarno super. Željela sam obilježiti godišnjicu jednostavno da se svi malo zabavimo, naši suradnici, kupci i djelatnici, a mislim da nam u ovoj ludoj godini svima nedostaje malo zabave – prepričala je Ana dojmove s revije.

Objasnila je kako je u svojoj dosadašnjoj karijeri studiozno proučavala žensko tijelo, a ono što je zaključila jest da je rijetko koja žena superzadovoljna svojim tijelom.

– Svaka figura ima svojih vrlina i mana, a upravo je moj najveći izazov kreirati model koji će zadovoljiti i laskati različitim figurama – objasnila je.

Anine kreacije izgledom i namjenom odskaču od svakodnevnih krojeva koje susrećemo na ulicama i izlozima highstreet dućana s odjećom. Takvi pomalo drugačiji, geometrijski krojevi, ističe Ana, imaju funkciju oblikovanja ženske figure, a takva odjeća, u kojoj se žena prije svega dobro osjeća sigurno će potrajati duže od jedne sezone za razliku od nekog pomodnog, trendovskog komada.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje – www.sjever.hr

Pin It on Pinterest