" /> Originalni AK komadi za božićnu eleganciju - Ana Kraš d.o.o.

Božićni domjenci i zabave su pred nama, a vaš ormar ne surađuje i još uvijek ne znate što obući?

Tunika i hlače ili haljina zapravo nije ni važno, već da se malo sredite, nabacite elegantne modne komade i da se u njima, prije svega, osjećate udobno.

Ana Kraš misli na vas, pa vam donosimo super kombinacije u kojima ćete zablistati, ali i osjećati se dovoljno udobno na božićnoj večeri i božićnom podiju.

Kombinacija 1.

Sve što vam treba su crne hlače (koje su kostur svakog ženskog ormara) i npr. Ana Kraš elegantna tunika Gea ili Lin, koje su ujedno nosive i u brojnim drugim prilikama.

 

Kombinacija 2.

Ana Kraš haljina Lia

Haljinu Lia za božićni domjenak možete upariti sa šljokastim cipelama na potpeticu, a kasnije ju slobodno nosite svaki dan na čizme.

Kombinacija 3.

Ana Kraš Haljina Mia

Predlažemo vam haljinu Mia, jednostavnu haljinu za svaku priliku koju ćete odabrati jer vam je lijepa, a ne potrebna te će godinama biti „joker zovi“ u vašem ormaru.

 

Sve naše haljine krojene su da prate liniju vašeg tijela, no i da vam daju prostora za disanje, ali i guštanje u finim božićnim delicijama.

Uhvatite svoj primjerak iz limitirane kolekcije Božić i zablistajte ✨✨

 

Kako vam ne bi bilo hladno na klizanju, šetnji adventom ili pri odbrojavanju zadnjih sekundi 2021. godine, svoje kombinacije upotpunite našim AK šalovima!

Svaki Ana Kraš šal izrađen je od jednog (ili više) komadića materijala koji nam ostanu pri krojenju većih komada. Cilj nam pri stvaranju novog proizvoda iskoristiti i najsitnije dijelove materijala, a time i ostvariti svoj mali doprinos očuvanju prirode.

 

Ana Kraš šal

 

Za vaše božićne i novogodišnje kombinacije preporučujemo i:

Pin It on Pinterest